Председателят на Общински съвет Девин дари инвалидни колички за нуждаeщи се

Председателят на Общински съвет Девин дари инвалидни колички за нуждаeщи се

Председателят на Общинския съвет в #Девин инж. Карамфил Каров дари четири инвалидни колички за нуждите на Филиала на спешна медицинска помощ в Девин, Многопрофилна болница за активно лечение в Девин и Община Девин.

Благотворителният акт е по повод празниците и съобразно с необходимостта от нови инвалидни колички, като такива не са получавани от десетилетия в Спешния център.

Това е поредният дарителски акт направен от страна на инж. Каров през последните години, като един от тях бе по време на пандемията от COVID-19. Тогава той подкрепи отново лечебното заведение в Девин с така необходимите консумативи и предпазни средства.

“Избрах да направя това дарение, което да бъде в помощ на персонала и хората в нужда, както в Спешна помощ, така и в местната болница.

Една от количките предоставям на общинската администрация, за да може да е на разположение и при необходимост да се подпомогнат наши съграждани”, коментира председателят на Общински съвет – Девин инж. Карамфил Каров, след направеното дарение в МБАЛ – Девин.

Вирни се горе