Предизборни срещи на БСП в Община Златоград

Предизборни срещи на БСП в Община Златоград

Предизборните срещи на кандидатите от Коалиция „БСП за България“ продължиха с нестихващ интерес в Община Златоград. В препълнената зала на хотел „Кристал“ водачът на листата проф. д-р Георги Михайлов запозна присъстващите с предизборната платформа на партията и намеренията, които неотложно следва да се реализират след изборите. След като направи подробен вътрешно-политически анализ на обстановката в страната, проф. Михайлов сподели тревогата си от нестихващите кризи и пътищата по които държавата може да бъде изведена от това си състояние. Като задължително условие за това е БСП, да остане като не заобиколим фактор, като стожер на социалната политика. "БСП е участвала в политическия живот и ще участва, като значим фактор и то е благодарение не на нас, като лидери, а на всички вас, като членове и симпатизанти на тези идеи. Тя живее с вашата кръв, с вашите усилия и чрез вас ние смятаме, че ще заемем достойно място и в следващия български парламент“, се обърна той към избирателите.

Срещите на кандидатите за народни представители продължиха с ръководството на Общинската болница - МБАЛ" проф. д-р Асен Шопов" - Златоград, с представители на Бизнеса от района и с избирателите на от селата Ерма река и Старцево. С голям интерес и надежда хората поставиха местните проблеми, свързани с поминъка и използването на минералните води. Водачът на листата се ангажира лично да се търсят бързи решения за по-нататъшното развитие на туристическия бизнес в Родопите и подобряване на здравното обслужване в региона.

В предизборните дискусии активно участие взеха кандидатите от листата на Коалиция БСП за България“ Емил Хумчев, Рабие Кьосева, Николина Марвакова, Зорница Радева и Радка Тунева.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

BSP

BOL

rabi

Пресцентър

БСП - Смолян

Вирни се горе