Поздравителен адрес

Поздравителен адрес

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА РУДОЗЕМ РУМЕН ПЕХЛИВАНОВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ГРАД РУДОЗЕМ И ДЕНЯ НА МИНЬОРА

Уважаеми жители и гости на община Рудозем,

Имам удоволствието да Ви поздравя по случай Празника на град Рудозем и традиционния празник – Деня на миньора!

Последната една година бе изпитание за човечеството, което премина през неочаквано трудни времена. Глобалната пандемия изцяло промени нашия начин на живот, навиците ни, научи ни да ценим, да сме по-благодарни и да помагаме. Бяхме изолирани и ограничени в контактите си. Но има един празник, който от години обединява жителите и гостите на град Рудозем така както никой друг.

Празникът на град Рудозем и „Деня на миньора“ са повод за радост, веселие и дългоочаквани срещи между приятели и близки. Тези дни са повод за повече детски усмивки, забава и развлечение за всички възрасти.

Рудозем е един малък и красив родопски град, носещ своите древни традиции, опазването на които зависи изцяло от всички нас. Нека бъдем единни и нека не забравяме нашите обществени отговорности които допринасят за един по-добър начин на живот за жителите и гостите на община Рудозем!

Нека с взаимна подкрепа и единство превърнем нашата китна община в още по-приятно място за живеене, с много възможности за развитие, с икономически и социален напредък!

Пожелавам на всички Вас здраве, благоденствие, щастие, радости и удовлетворения! Нека празничните дни да Ви донесат много приятни мигове, споделени със семейството и приятелите!

Честит празник!

Честит ден на миньора!

Румен Пехливанов

Кмет на община Рудозем

Вирни се горе