ПП ГЕРБ- Смолян води позитивна кампания, осъжда и се разграничава от всяка форма на агресия

ПП ГЕРБ- Смолян води позитивна кампания, осъжда и се разграничава от всяка форма на агресия

ПП ГЕРБ - Смолян води позитивна кампания, осъжда и се разграничава от всяка форма на агресия, дори словесна. Тя е несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки отношения.

В един спор обаче винаги има две гледни точки и ние държим да изложим нашата.

Сутринта на 19.10.2023 година член от структурата на ГЕРБ-Девин, който не е кандидат в местните избори, влязъл в словесен спор с активисти от „Новото време“. Причина за това били плакатите, които доброволци от Коалиция за развитие на община Смолян лепят върху плакати на ГЕРБ.

Представителят на ГЕРБ слязъл от колата си и им казал: „Не ви ли е срам! Какво правите? Върху всички рекламни материали лепите само вашите в целия град". След което свалил двата плаката, залепени върху тези на ГЕРБ, смачкал ги и през задната дясна врата, която била отворена, ги хвърлил навътре. Казал им, че ще снима и ще подаде сигнал до медиите, за да разберат каква кампания водят, след това си тръгнал.

След известно време на бензиностанция ОМВ от лявата страна на спирката видял, че доброволци на КРОС пак залепват плакати върху всички останали.

„Междувременно бях решил да не подавам сигнал, защото жените нямат вина, а тези, които дават рекламните материалите, е трябвало да им кажат, че не може върху плакатите на другите да лепят, защото и те също са давали пари“, сподели активистът на ГЕРБ.

Малко след 10-11 часа научил, че е разпространена клеветническа информация по негов адрес, в която се казва, че е нападнал и малтретирал тези две жени, в което няма нищо вярно.

„Нито съм нападал, нито съм обиждал, а направиха сензация. После отидох в полицията и дадох показания“, заяви той.

Призоваваме компетентните органи да си свършат работата и случаят да се изясни. Поради причината, че се води разследване, не съобщаваме името участника в словесния спор от ГЕРБ.

Предизборен щаб на ПП ГЕРБ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе