ПП-ДБ регистрираха силна кандидатска листа, начело с Михал Камбарев

ПП-ДБ регистрираха силна кандидатска листа, начело с Михал Камбарев

Михал Камбарев е водач на листата от кандидати на коалиция „Продължаваме Промяната - Демократична България“ в област Смолян.

Кандидатите за народни представители от “Продължаваме Промяната - Демократична България” внесоха заедно документите за регистрация в Районната избирателна комисия в Смолян днес.

„Продължаваме Промяната – Демократична България“ няма да спре да се бори България да се превърне в нормална европейска държава. Целта ни е да продължим да повишаваме доходите, намаляваме неравенствата, привличаме инвеститори и подобряваме всички държавни системи, от които зависи удобството на хората, качеството на живот и условията за бизнеса. За период от десет месеца доказахме, че тези цели са постижими, и затова ще продължим да работим усърдно, за да постигнем реални промени за по-добро в България. Призоваваме всички да оценят реалните постижения и да не приемат обещания без аргументи” коментира Михал Камбарев.

В списъка от претенденти на ПП-ДБ има представители на различни професии и общини от област Смолян. Включени са както познати лица от предходните листи, така и нови имена с авторитет, способни да допринесат за развитието на региона.

Кандидатите на коалицията са както следва:

101: Михал Камбарев - депутат от 47, 48 и 49-ото Народно събрание

102: Риза Брахимбашев - новоизбран кмет на най-голямото село в община Рудозем - Чепинци

103: Цветомира Вакева - областен координатор на "Продължаваме Промяната" за област Смолян и юрист

104: Цанко Карталов - председател на общинската структура на "Продължаваме Промяната" в община Доспат

105: Славка Чакърова - общински съветник в Общински съвет-Чепеларе и кмет на Община Чепеларе за мандат 2015-2019

106: Благовест Босев - общински съветник в Общински съвет-Неделино и млад предприемач

107: Радост Караиванова-Чейрекова - юрист, предприемач и човек, който работи активно за развитието на туризма в община Девин

108: Михаил Тодоров - общински съветник в Общински съвет-Смолян и инженер

"Всички видяхме, че България може да се развива бързо и да има министър-председател като акад. Денков." добави Камбарев."

Вирни се горе