Пожар в кола, газова бутилка и комини гасиха огнеборците в Смолянско

Пожар в кола, газова бутилка и комини гасиха огнеборците в Смолянско

На територията на регион Смолян е ликвидиран 1 бр. пожар с преки материални щети:

На 25.01.2022 год. в 10:48 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в МПС с АГУ – „Фолксваген голф 2“. Предполагаема причина за инцидента е техническа неизправност. Нанесени са материални щети на автомобила, унищожени са задна автомобилна броня и задни стопове. Произшествието е посетено и ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Рудозем. Спасени са други два автомобила, паркирани в непосредствена близост.

На територията на регион Смолян са ликвидирани 3 бр. пожари без преки материални щети:

На 25.01.22г. в 13:34 часа на тел.112 е получен сигнал за запален комин на жилищен блок в гр. Смолян , кв. Райково , ул.“Наталия„. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Смолян.

На 25.01.22г. в 18:05 часа на тел. 112 е получен сигнал за запален комин на жилищен блок в гр. Смолян , бул.“ България „. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Смолян.

На 25.01.22г. в 19:15 часа на тел.112 е получен сигнал за горяща газова бутилка/ пропан-бутан/ в апартамент на жилищен блок в гр. Златоград , ул.“ Стефан Стамболов“ Причина за инцидента е неправилно ползване на нагревателни уреди/ газов котлон без надзор/. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Златоград. Сградата е спасена.

Вирни се горе