ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ СТЕФАН САБРУТЕВ ПО СЛУЧАЙ 137 ГОДИНИ ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ СТЕФАН САБРУТЕВ ПО СЛУЧАЙ 137 ГОДИНИ ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ СМОЛЯН,

Приемете моите най-искрени поздравления по случай Деня на Съединението на Княжество България с Източна Румелия – 6 септември!

Съединението е значима дата в националната ни история, защото е резултат от енергията и силата на нашият народ, дръзнал да заяви своето право за отстояване на българската национална духовност и да защити идеала си за национално освобождение и обединение. Един народ, който въпреки заплахите на Великите сили, показва на света своята решителност, смелост и военен героизъм! Това е блестящ по своята значимост урок за българщина и ясен знак за европейските политици, че трябва да се съобразяват с млада България, която никога не е била по-единна, както в този момент.

Днес отново се изправяме пред историческия смисъл на Съединението и ясно осъзнаваме, че предизвикателствата на времето и трудностите, през които се изправяме като народ, трябва да ни обединяват, за да вървим напред!

Нека помним и се стремим към идеала за силна и единна България! Да поддържаме българския дух и да градим един по-добър живот за всички нас, тук в Родопите!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

СТЕФАН САБРУТЕВ,

ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ СМОЛЯН

Вирни се горе