ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА МАДАН ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ГРАДА И ДЕНЯ НА МИНЬОРА

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА МАДАН ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ГРАДА И ДЕНЯ НА МИНЬОРА

Уважаеми жители и гости на Мадан,

За мен е огромна чест да отбележим за поредна година заедно Празника на града и Деня на Миньора!

Тези празнични дни винаги идват с огромно вълнение у всички нас, защото ни обединяват с любовта към родното място, гордостта, че сме част от него и стремежа да превърнем Мадан в град с европейско самочувствие и амбиции за динамично развитие.

Поздравявам всички, които обичат нашия град и с воля, надежда и с труда си допринасят за неговото развитие..

Уверявам Ви, че въпреки трудностите, нашите усилия са насочени единствено към това да решаваме проблемите и да работим за всички Вас.

Искам от сърце да благодаря на всички, които подкрепят нашите идеи за развитието на общината. Дългът ни е да запазим наследеното, да множим направеното в днешно време и да предадем на поколенията след нас духа и традициите на нашия град!

Дълбока признателност към труда на всички бивши и настоящи работници, трудещите се в сферата на рудодобива, за неуморните усилия, отговорността, риска и търпимостта, с които изпълняват своите задължения.

Скъпи маданчани от близо и далеч, приятели

Нека да продължим да обичаме Мадан и пренасяйки през вековете трудолюбието и мъдростта, да ги вложим в съвременното му развитие. защото Мадан е повече от община, Мадан е общност, която заедно с вас съграждаме с всяка наша градивна позитивна проява!

Пожелавам на всеки един от Вас, на хората по света, свързани с нашата община, както и на всички гости и приятели, много здраве, спокойствие и оптимизъм.

Весели празнични дни!

Вирни се горе