Поздравление на кмета на Община Доспат инж. Елин Радев по повод празника на общината

Поздравление на кмета на Община Доспат инж. Елин Радев по повод празника на общината

ПОЗДРАВЛЕНИЕ

На Кмета на Община Доспат инж. Елин Радев

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ДОСПАТ,

От днес започва Празника на Община Доспат за тази година. Изключително ми е приятно да ви поздравя по този повод и да отправя благопожелания към всички вас за здраве, щастие и благоденствие.

В местността „Събора” на град Доспат отново ще се съберат хиляди хора, дошли от различни краища на страната. За Общинска администрация Доспат е чест и удоволствие да ви посрещнем и да бъдете наши гости.

Искрено се надявам, че програмата, която сме подготвили ще удовлетвори вкуса на всички.

С огромно удоволствие приветствам стотиците самодейни групи и състави, които ще участват във Фестивала на народното творчество в събота и неделя. Родопа планина ще бъде по-пъстра и по-красива от всякога с багрите на народните песни и носии, представени от различни фолклорни области на страната.

Горд съм отново да поздравя чешмарите от нашата община и от други краища на България, които със своя благороден труд са построили чешма в памет на свои близки. Респект за тяхното дело!

Скъпи чешмари, приятели, бъдете живи и здрави, искрено се надявам уменията в построяването на чешма да ги предадете и на младите поколения и така традицията да продължи!

Отправям и моите най-искрени поздравления към всички, които ще участват и ще стана свидетели на народните борби в неделя като пожелавам успех на участниците в турнира по борба.

Скъпи приятели, пожелавам Ви приятни мигове в град Доспат! Честит празник!

С УВАЖЕНИЕ,

ИНЖ. ЕЛИН РАДЕВ – КМЕТ

18.08.2023 г.

Вирни се горе