Полк. Димитър Кацаров влиза в кметската надпревара за Смолян от „Новото време“

Полк. Димитър Кацаров влиза в кметската надпревара за Смолян от  „Новото време“

Коалиция „Новото време“, в която влизат лица, познати от КРОС, както и авторитетни и доказали се лекари, юристи, представители на бизнеса и общественици, внесе документи в РИК - Смолян, с които регистрира своята листа за кандидати за общински съветници, кмет на община Смолян и кметове на кметства. За кмет на Смолян коалицията издига Димитър Кацаров, досегашен командир на 101 алпийски полк. Той е и водач на листата за общински съветници, следван от Сийка Карталова- Суркова, с два успешни мандата зад гърба си като кмет на с. Момчиловци.

Останалите кандидати в листата са както досегашни членове на Общинския съвет, така и нови лица. „Предлагаме личности, които са се доказали в своя професионален и житейски път, че са успешни, умеят да намират решения и да изпълняват поетите ангажименти“, отбелязаха от коалиция „Новото време“ след внасянето на документите.

Димитър Кацаров бе командир на 101-ви Алпийски батальон, преобразуван по-късно в полк. Роден е през 1965 г. в Смолян. Завършил е Висшето военно училище „Васил Левски“ във Велико Търново и Военната академия „Г.С. Раковски“. През 2022 г. се оттегля от армията.

novoto

Вирни се горе