Полицай от Смолян се блъснал в колата на съпругата на Бойко Рашков

Полицай от Смолян се блъснал в колата на съпругата на Бойко Рашков

Полицай от Смолян е минал на червено в столицата и се блъснал в колата на съпругата на вътрешния министър Бойко Рашков. Инцидентът е станал в ранните следобедни часове вчера, а самият Рашков е пристигнал веднага на мястото на пътното произшествие, за да съдейства на съпругата си.

„Нарушителят е служител на МВР, от провинцията е, минал е на червено и е ударил нашата кола. Няма ранени, само материални щети“, каза вътрешният министър в оставка.

Според лансирана в медиите версия полицаят вероятно се е заблудил от светещия в зелено светофар, който обаче е за другата секция – само за завоя надясно от бул. „Драган Цанков“ към бул. „Г.М Димитров“. Полицаят, който шофирал Фолксваген „Голф“, обаче преминал направо и така ударил джипа на Рашкова, която се движела по „Г.М. Димитров“.

Рашкова, която е нотариус, шофирала бяло БМВ. Полицаят също се е отървал без наранявания. Сблъсъкът не е станал при висока скорост, личи от неголемите щети по колите. И двамата водачи са тествани веднага за алкохол и наркотици, не са употребили.

Вирни се горе