Полиглот, изучавал археология и антропология е изборът на “Възраждане” за кандидат-кмет на община Смолян

Полиглот, изучавал археология и антропология е изборът на “Възраждане” за кандидат-кмет на община Смолян

Ивайло Василев е роден в Смолян и въпреки че е е живял във Франция и Германия и говори свободно три езика, не се чувства удовлетворен, далеч от родния си град и е решен да превърне Смолян в развития, спокоен и благоустроен град, който заслужава да бъде.

“На първо място ще защитим безопасността и здравето на всички граждани, това означава директен контакт с всички болнични заведения, както и обезопасяване на инфраструктурата. Всичко това ще се случи с енергична, настоятелна комуникация с институциите на национално ниво. При нашето управление, община Смолян, ще се стреми за много повече независимост, при вземане на решения на местно ниво, защото смятаме, че всеки край на България е красив и има своите специфични особености, манталитет, обичаи и нрави.

Основен акцент в програмата ми е образованието и създаването на съвет на директорите на всички учебни заведения. Целта ми е да изравним качеството на обучение, за да няма елитно и по-малко елитно такова, също и от особена важност за мен в възстановяването на Младежкия дом и всички и създаването на различни клубове по интереси, например - Клуб по роботика. ВУЗ-овете в Смолян ще се ангажират много повече с местното развитие, след координиране на действията с общината

Смятаме да проведем и информационна кампания за мотивиране на младежта, за да градят своите семейства и да търсят професионална реализация с Смолян. Има много млади хора, които не виждат възможности за развитие на бизнеса си, например, аз съм твърдо решен да променя това, като подобря икономическата и социалната среда в родния си град”, коментира Василев.

"Възраждане" е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър Възраждане

Вирни се горе