Подкрепете Пампорово в конкурса за най-добър ски курорт на България

Подкрепете Пампорово в конкурса за най-добър ски курорт на България

За поредна година Πaмпopoвo e нoминиpaн в престижния международен ĸoнĸypc нa World Ski Awards зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт на Бългapия“.

Победителите в туристическия конкурс, известен като „Оскарите на туристическата индустрия” ще бъдат обявени по време на 10-та церемония на World Ski Awards от 18 до 20 ноември в Китцбюел, Австрия.

Онлайн гласуването за отличията продължава до 7 октомври 2022 г.

Пампорово приканва многобройните си посетители да подкрепят любимия си курорт с гласа си ТУК.

Родопският курорт пусна в предварителна продажба нов вид ски карта с отворени дати на ползване, като запазва миналогодишните цени.

Предвид сложната икономическа обстановка в страната, нарастващите разходи, инфлация и несигурност, Пампорово дава възможност на своите гости за финансова предвидимост на своята почивка, като активира и пуска в продажба за периода от 22 септември до 20 ноември нов вид ски карта на миналогодишните цени.

Името на новата ски карта е Select и е с отворени дати за ползване през зимния сезон.

Предлага се за половин, 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7 последователни дни и може да бъде закупена предварително, но без фиксирани дати, запазвайки гъвкавостта на ползване, в избран от ползвателя период през зимния сезон.

Ползването на ски карта Select стартира при първото преминаване през който и да е турникет в ски зоната и през който и да е ден, считано от официалното откриване до официалното закриване на ски сезон 2022/2023 в Пампорово.

Преференциални условия важат и за двата вида сезонни лифт карти – сезонна без ограничения и сезонна за делнични дни, които също могат да бъдат закупени онлайн до 20 ноември.

Подробни инструкции за начина на продажба могат да бъдат намерени на www.pamporovo.me.

Вирни се горе