Да почистим Пампорово заедно

Да почистим Пампорово заедно

След стопяването на снега по планинските склонове и в гората се появяват много следи от човешката дейност, които замърсяват и нямат място сред природата. Затова, за поредна година, Пампорово АД съвместно с общините Смолян и Чепеларе, спортни клубове и организации, представители на бизнеса в курорта и всички любители на Пампорово и района ще се съберат и включат кампанията „Да почистим Пампорово заедно“.

Всички желаещи да бъдат част от събитието, могат да дойдат на 5 юни, събота, в 10:00 на плац Студенец, където ще бъде сборния пункт и от където ще се направи разпределение на групите по райони. За всички доброволци ще има осигурени ръкавици и чували за боклук.

Специално за събитието лифтовете в курорта ще работят безплатно през целия ден за участниците в кампанията, а за децата до 16 години е осигурен и безплатен достъп до атракционите в парк Язовира.

Тези, които участват в кампанията, могат да се възползват и от безплатно посещение на една от емблемите на Пампорово – Кулата Снежанка.

Организаторите се надяват повече хора да се включат в кампанията, като съчетаят полезното с приятното – „да прекараме един хубав ден в планината заедно, като същевременно се погрижим за нея, както заслужава“, отбелязаха от Туристически Център Пампорово – един от основните инициатори на събитието.

За доброволците от Смолян и Чепеларе ще бъде организиран безплатен превоз от градовете до Пампорово и обратно, бусовете ще тръгват в 9:00 часа от паркинга пред църквата „Св. Висарион Смоленски“ в град Смолян и от паркингът пред община Чепеларе и ще се връщат обратно в 16:00 часа.

Да запазим уникалната природа на България и за бъдещите поколения заедно!

За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на 0882643100.

Вирни се горе