По делата и думите им ще ги познаете и изберете: Михал Камбарев е с най-ярко присъствие в парламента от смолянските депутати.

По делата и думите им ще ги познаете и изберете: Михал Камбарев е с най-ярко присъствие в парламента от смолянските депутати.

По делата им ще ги познаете. Тази библейска мъдрост е особено актуална и за политическия живот у нас, който засяга и Родопите. Водачът на листата на коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ за предстоящите избори от 22-и МИР Смолян – Михал Камбарев е с най-ярко присъствие в парламентарния живот на 48-ото Народно събрание, сред колегите си от нашия красив край. Това сочи безпристрастната статистика от администрацията на НС.

Камбарев има общо 28 изказвания по различни казуси, значителна част от които са по проблемите на Родопите. Близо 50 минути е говорил той от трибуната на парламента. На обратния полюс е колегата му от ДПС Хайри Садъков, който нито веднъж не е взел думата в предишното народно събрание. Съпартиецът на Садъков – Анджей Джандев се е осмелил два пъти да се качи на трибуната. Общо обаче там е престоял едва 48 секунди. На избирателите оставяме да направят изводи колко мъдрост може да се побере в по-малко от минута.

Представителят на ГЕРБ-СДС д-р Красимир Събев само веднъж е вземал думата в предишното Народно събрание. Д-р Събев, който иначе е доста хлевоуст, когато трябва да се заяде с представители на „Продължаваме Промяната“ по смолянските медии и в социалните си канали, се е отчел с минута и 26 секунди на трибуната на предишния парламент.

Работата на народния представител е свързана с дискусии, лобиране за региона и дебати в пленарна зала. От предоставената статистика става ясно кой може да прокара и защити интересите на хората от Смолян и региона. В 47-ото и 48-ото Народно събрание безспорно Михал Камбарев бе човекът на Родопите и родопчани. Хората от нашия край са мъдри и могат да преценят в неделя кой ще работи всеотдайно за тях и за в бъдеще.

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ се явява с номер 12 в бюлетината.

obedinenie Пресцентър „Продължаваме Промяната – Демократична България“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Вирни се горе