Парапланерист продава на търг въздушни фотографии за лечението на Кристин

Парапланерист продава на търг въздушни фотографии за лечението на Кристин

„Обявявам всички свои въздушни фотографии за продажба с цел благотворителност в полза на малката Кристин Терзиева от Смолян, която се нуждае от спешна сърдечна трансплантация, за да може да живее пълноценен живот!“ Това написа във Фейсбук профила си известният смолянски фризьор Владимир Колачев, който обича да лети с парапланер.

„Знам, че моят принос е само капка в морето, но се надявам с Ваша помощ да подпомогнем семейството поне малко!“ – казва още Влади.

Сумата, която е необходима за започване на лечение на детето, е огромна и е необходимо включването на повече дарители.

Условията на продажбата са следните:

Под всяка фотография ще обявя начална цена, а съответната картина ще стане притежание на този, който обяви най-високата цена в коментар под нея.

Тя ще бъде изпратена след като собственикът й преведе сумата за закупуване на картината директно по дарителската сметка, която е обявена по-долу в текста и докаже това чрез снимка на платежно нареждане за извършения банков превод.

По този начин ще имаме и пълна прозрачност къде отиват средствата за Кристин.

Крайният срок за наддаване в търга е вторник, 12.00 ч. Фотографиите ще бъдат изпратени с куриер, за сметка на получателя, до новите си собственици до края на идната седмица, след посочване на данни за контакт.

Ето и банкови детайли:

Банка UniCredit Bulbank

IBAN: BG73UNCR70001524812469

BIC: UNCRBGSF

Получател: Иванжелина Терзиева

Основание: Дарение за Кристин Терзиева

Вирни се горе