Пампорово се готви за предстоящия летен сезон

Пампорово се готви за предстоящия летен сезон

Курорта Пампорово предлага различни варианти за изнесен офис в планината, каквито са модерните тенденции в бизнеса и туризма.

На открито сред природата или в хотела, работата може да се превърне в удоволствие, а планината във вдъхновение.

Конферентен център Пампорово в хотел Перелик предоставя всички условия за творчески кът и приятна работна обстановка, технически оборудван с обособени индивидуални зали и бърза интернет връзка – пространство за нови идеи.

Кулата Снежанка е отворена за посетители, а гледката от панорамната тераса е все така удивителна!

Пампорово се готви за предстоящия летен сезон, който се очаква да стартира през юни.

Курортът отново ще предложи много изненади и програми с интересни пешеходни маршрути, велотурове и приключенски активности на кристално чист въздух сред природата за туристите, избрали планината за своята лятна почивка.

Работи се усилено за изграждане на ново трасе във велопарка, както и за представяне на разнообразие от хайкинг турове по екопътеки за здравословна и приятна лятна ваканция.

Акцент в планинския курорт през лятото ще бъдат горска терапия и климатолечение чрез седмична активна програма.

Междувременно смяната на триседалковия лифт на Малина до Снежанка и трансформацията му в модерен шестседалков лифт вече тече, като се планира ремонтът да приключи в срок и така туристите да се радват на новата придобивка през следващия ски сезон.

Повече информация за актуалните промоционални оферти с до 30% отстъпка при резервации в петзвездните хотели Орловец и Перелик и всичко интересно в Пампорово можете да откриете на www.pamporovo.me

Вирни се горе