Пампорово със седмична активна програма, достъпна за всички гости в курорта

Пампорово със седмична активна програма, достъпна за всички гости в курорта

Пампорово обявява седмична активна програма, достъп до всички гости на курорта през летния сезон.

Родопският балнеологичен курорт предлага сутрешна гимнастика, избра пешеходен тур с вариация на лека и средна трудност преди обяд и вело тур или водна аеробика в следващите списания.

В четвъртък ден се допълва изложбата от избраната екскурзия за деня, която започва в 09:30 часа и включва транспорт и вода до избрана дестинация като Каньона на водопадите, Смолянските езера, Широка лъка и Гела или Роженската обсерватория.

Активно действа на откритото помага в борбата срещу стреса и тревожност, както и подобрява концентрацията и креативността. Наред с всички останали ползи, физическата активност подобрява настроението и съня, препоръчваме от планински курорт.

Районът е изключително благоприятен за летен туризъм и горска терапия, а високите нива на отрицателната йонизация, фитонциди, кристално чист въздух, тишина и спокойствие подобряват физическото и психическото състояние, уверяват от Пампорово.

Програмата е безплатна за гости в хотел Perelik 5 *, както и достъп до посетителите в курорта срещу допълнително заплащане.

Вирни се горе