Пампорово открива летния сезон на 25 юни

Пампорово открива летния сезон на 25 юни

Пампорово открива летния сезон на 25 юни с работещи лифтове и много изненади за туристите.

Съоръженията, Адвенчър парк Язовира и тубите на Студенец ще бъдат безплатни през целия ден за всички, които се включат в инициативата “Заедно за по-чисто Пампорово”.

Любимата ни инициатива продължава и тази година!

„Заедно за по-чисто #Пампорово“ се завръща и през това лято съвместно с Общините Смолян и Чепеларе, спортни клубове и организации, бизнеса в курорта и всички любители на Пампорово и региона, за да направи курорта по-приветливо, чисто и приятно за посещение място.

Всички, които искат да се включат могат да се присъединят към кампанията на 25 юни (събота) от 10:30 часа на сборен пункт Студенец, където ще се организира разпределението на групите.

На всички доброволци ще бъдат предоставени чували и ръкавици за почистване на отпадъците.

За доброволците от Смолян и Чепеларе ще бъде осигурен безплатен транспорт от градовете до Пампорово и обратно.

Нека заедно се погрижим за любимото на малки и големи място за отдих и развлечение в планината Пампорово очаква всички желаещи с нетърпение!

Пампорово е предпочитана дестинация за лятна почивка и семейна ваканция

И това лято Пампорово ще предложи на туристите много изненади и разнообразни пешеходни маршрути, велотурове и приключенски активности на чист въздух сред Родопската природа.

Туристите могат да планират Mountain Spa & Relax лятна почивка в планинския курорт с отрицателна йонизация и мек климат, които правят родопския курорт отличен климато-лечебен център, подходящ за профилактика, рехабилитация и горска терапия.

Повече информация за актуалните промоционални оферти с до 40% отстъпка при резервации в петзвездните хотели Орловец и Перелик и всичко интересно в Пампорово можете да откриете на www.pamporovo.me

Пампорово е номиниран за най-добър ски курорт в България!

Родопският курорт Пампорово отново е номиниран за най-добър ски курорт на България в престижните награди на World Ski Awards за 2022 година.

Петзвездният Хотел Орловец получи номинация за най-добър ски хотел в страната за тази година.

Онлайн гласуването продължава до 7 октомври 2022 г.

Победителите в туристическия конкурс, известен като „Оскарите на туристическата индустрия” ще бъдат обявени по време на 10-та церемония на World Ski Awards от 18 до 20 ноември в Китцбюел, Австрия.

Пампорово приканва многобройните си посетители да подкрепят любимия си ски курорт и планински хотел.

Вирни се горе