Пампорово отчита силен зимен сезон

Пампорово отчита силен зимен сезон

Пампорово отчита силен зимен сезон с осезаем ръст на туристите от около 40%. Увеличение има както на българските, така и при чуждестранните туристи.

Новата полудневна лифт карта е хит в Пампорово тази зима. С нея се увеличава времето за каране по пистите в планинския курорт с 45 минути, стартирайки от 11:45 часа до 16:30 часа.

В продажба е и сутрешна полудневна карта за ски зона Мечи чал, валидна от 08:45 до 12:30 часа.

Ски сезонът в курорта се очаква да продължи до април, като условията за зимни спортове и семейна ваканция са прекрасни.

Сноубордистите и скиорите имат на разположение 14 отлично подготвени писти, подходящи за напредналите, както и за начинаещите любители на зимните спортове.

Дебелата снежна покривка позволява ски зоната да бъде поддържана в прекрасно състояния, дори и в топлите дни.

За посетителите на родопския курорт работят и 12 лифтови съоръжения, а лифт карти и ски оборудване могат да бъдат закупени онлайн на pamporovo.me с отстъпки от 3 и 20%.

Пампорово съветва туристите да закупуват предварително онлайн своите лифт карти и ски пакети през сайта www.pamporovo.me, за да избегнат чакането на опашки и да прекарат повече време по пистите.

Мартенските ски и Спа офери предлагат 30% отстъпка за хотелите Перелик и Орловец при онлайн резервации.

С всяка резервация гостите на хотел Перелик получават нощувка в избран тип помещение, достъп до Spa Lounge, закуска на блок маса в ресторант Перелик, транспорт до ски зоната и обратно, ски гардероб за съхранение на собствено оборудване в хотела и на Ски център 2 – Малина, Wi-Fi в целия хотел, безплатен открит паркинг до изчерпване на наличните места и други.

Посетителите на хотела могат да добавят към своя престой вечеря на блок маса, ранно настаняване (преди 14:00 часа), както и късно освобождаване на заетото помещение (след 12:00 до 18:00 часа).

Вирни се горе