„Пампорово“ АД участва на туристическото изложение в Дубай

„Пампорово“ АД участва на туристическото изложение в Дубай

В Дубай се провежда международното туристическо изложение Arabian Travel Market (ATM). Експото е в рамките на три дни приключва днес, а България се представи с щанд, който е голям 76 кв.м. Сред българските участници е екипът на Пампорово „АД“, който не пропусна и тази възможност да бъде част от една от най-големите и значими туристически борси, пише Bgtourism.bg.

„През последните три десетилетия Arabian Travel Market е превърнал пътуванията в истинско приключение! Това е изложението, което ви отвежда на едно вълнуващо пътешествие из света на туризма, стимулирайки растежа на индустрията с всяка своя година“, коментира Александра Цанкова – специалист „Здравен и медицински туризъм в „Пампорово“ АД. На експото е и Мария Василева, която е експерт „Дигитален маркетинг и реклама“ в дружеството.

„Нашето участие в тазгодишното изложение представлява ключ към откриване на нови хоризонти, насочени към постигането на целогодишност и налагането на България като предпочитана туристическа дестинация на различните пазари. През тази година представихме нашите нови медицински програми, летни атракции и ски услугата , с която вече сме се наложили като подходяща дестинация за семейства, начинаещи и опитни скиори.“, допълни Цанкова.

Своите възможности за туризъм на щанда на България представят още: „Бохемия“ ООД, „МБС Трейд“ АД, „Ориндж Тур“ ООД, „Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД, „Уин Травъл“ ЕООД и Община Кюстендил, съобщиха от Министерството на туризма. На място изложението традиционно се посещава и от повече представители на български туристически компании, които договарят нови програми и създават запознанства с нови партньори.

Вирни се горе