Утре запалват светлините на коледната елха в Старцево

Утре запалват светлините на коледната елха в Старцево

Утре 09.12.2022г. от 17:00ч. очакват на площада всички жители и гости на село Старцево, където ще бъдат запалени светлините на коледната елха. Освен това всички присъстващи могат да се насладят на талантливите участници от Старцево- децата от детската градина и училище, Школа по народно пеене " Родопски звънчета" с ръководител Сийка Иванова, Танцов състав " Елиас" с ръководител Мария Контилова, Група за автентичен фолклор към НЧ"Прогрес1939г.", Илиана Езилева, Ради Иванов и Антон Агушев.

Открива се също така и благотворителен Коледен базар организиран от сдружение Красиво Старцево с подкрепата на доброволци.

Каузата на Благотворителния Коледен базар е да бъдат подкрепени всички нуждаещи си деца в Старцево. Събраната сума ще се разпредели в полза на Александър, който се нуждае от постоянна рехабилитация, за да може да чува и още деца в нужда.

Организаторите изказват благодарност и към кмета на населеното място Румен Биндев за оказаната подкрепата и съдействие и на всички взели участие в подготовката и осъществяването на Благотворителния Коледен базар.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Вирни се горе