ОТКРИХА НОВИЯ МОСТ В МАДАН

 ОТКРИХА НОВИЯ МОСТ В МАДАН

Днес с официална церемония кметът на община #Мадан Фахри Молайсенов и собственикът на фирмата изпълнител „Артстой“ ООД Асен Соколов прерязаха лентата на новоизградения мост, свързващ улиците „Явор“ и „Обединение“.

Новата пътна връзка над Голяма река ще доведе до много ползи за града, като ще облекчи един от най-натоварените участъци по улица „Обединение“, който в бъдеще е предвиден да се обособи в търговска зона.

Новото пътно трасе е с дължина 31 м. и ширина 15 м., включващ две платна за движение всяко по 5,5 м и по един тротоар от двете страни.

„Мостовете понякога са повече символ, отколкото функция – символ на обединение, разбирателство, мир, любов. Символ на съвместната работа между кмет и гражданите.

Благодарности към всички, които бяха ангажирани с реализацията на проекта – Общинска администрация, проектант, изпълнител и разбира се на ПП „ДПС“, която винаги е зад нас и ни подкрепя във всички проекти, които реализираме в цялата община.

Благодаря и на вас, които днес споделихте с нас емоцията от добре свършената работа. Такова съоражение се изгражда в Мадан за първи път от 60-те години на миналия век.

Пожелавам безаварийно и със здраве да се ползва новата придобивка“, заяви пред присъстващите градоначалникът.

Вирни се горе