Откриха кино Арена в Смолян

Откриха кино Арена в Смолян

С официално събитие, вчера в Смолян отвори врати най-новата кинозала от водещата киноверига Арена в Смолян. Кинозалата се намира в сградата на театъра и е оборудвана по всички стандарти на веригата – звук Dolby Surround 7.1, RealD 3D система, последно поколение прожекционна техника Christie Digital, HFR (High Frame Rate за 48 или 60 кадъра в секунда), сребърен екран, ергономични седалки и модерен акустичен дизайн.

На откриването присъстваха кметът Николай Мелемов и Стефан Минчев -президент на "Александра груп",общинското ръководство, директори на финансови институции,директори на детски заведения и журналисти.

Зрителите на град Смолян и околните селища ще гледат хитовите филмови заглавия едновременно със световните им премиери, така както и във всички останали кина от веригата Арена. Първите прожекции с билети са на 11-ти май на премиерния за страната филм „Пропадане в мрака 3D” (Стар Трек) и на анимацията „Круд“.

За десетгодишната си история кино Арена оперира 11 кинокомплекса, 78 зали в 7 града и е най-голямата киноверига на територията на България.

Програмата с актуалните заглавия се обновява всяка сряда до обяд в сайта www.kinoarena.com.

Информация за цените на билетите можете да намерите на www.kinoarena.com или на касата на киното.

Вирни се горе