Пампорово отчита повишен интерес за организирани фирмени събития и новогодишни партита.

Пампорово отчита повишен интерес за организирани фирмени събития и новогодишни партита.

Подготвили сме се прекрасно добре за сезона и очакваме отново да имаме страхотни писти, съоръженията са на много добро ниво. Това заяви изпълнителният директор на Пампорово АД Мариян Беляков преди старта на ски сезона в планинския курорт.

Датата за начало на зимния сезон зависи от снежните условия и температурата, които да благоприятстват включване на оръдията за изкуствен сняг.

Важната новина за всички приятели на Пампорово е, че догодина се планира да се осъществи дългоочакваното обновление на триседалковия лифт от Малина.

През пролетта започва да го подменяме с изключително модерен шестседалков лифт, обяви Беляков.

Посетителите в Пампорово ще забележат доста нови неща докато карат ски – ключови участъци от пистите са подобрени, тяхната рехабилитация и рекултивация през последните няколко месеца е е изключително успешна.

Системата за изкуствен сняг вече покрива още една писта, освен това курорът е с подобрена инфрастуктура, хотелите също са подобрени, а ски зоната е още по-оптимизирана тази година.

Над 10% е ръстът на резервациите и записванията за зимния сезон в Пампорово, като ръст се отбелязва както при британците, така и при българските и балкански туристи.

Родопският курорт отчита повишен интерес за организирани фирмени събития и новогодишни партита.

Пампорово посреща първите за сезона туристи още в началото на декември, а около 8 декември се очаква висока заетост на хотелите с празнуващи студенти.

До 30 ноември продължава продажбата на лифт карти за ски сезона на миналогодишните цени.

Промоционалният период остава в сила както за сезонни и сезонни карти за делнични дни, така и за новата карта Select, която е с отворени дни за ползване в рамките на целия сезон.

Вземи ски карта SELECT за половин, 1, 2, 3, 4, 5, 6 или 7 последователни дни и валидирай в избран от теб период по време на зимен сезон 22/23.

Ползването на ски карта Select стартира при първото преминаване през който и да е турникет в ски зоната и през който и да е ден, считано от официалното откриване до официалното закриване на ски сезон 2022/2023 в Пампорово.

Картите могат да бъдат закупени или презаредени онлайн, само през официалната уеб страница на курорта www.pamporovo.me.

Вирни се горе