Децата на ФК "Родопа" готови за пролетният дял на първенството

Децата на ФК "Родопа" готови за пролетният дял на първенството

През изминалата седмица децата от ДЮШ на ФК "Родопа" Смолян бяха на подготвителен лагер в гр.Сандански. Три гарнитури от набор 2009/10, 2011 и 2012 г проведоха физически, тактически и игрови подготовки. Разбира се имаше и релаксиращ басейн с минерална вода и свободно време!

По време на подготовката бяха организирани контролни срещи срещу противници с познати имена, а именно с Неврокоп (Гоце Делчев) , Вихрен (Сандански) , Беласица (Петрич) и Пирин (Благоевград). Отборът на набор 2009/10 успя да се наложи над всеки един от тях и се отличи с много добра и борбена игра.

Водените от треньора Левент Аврамов талантливи футболисти показаха израстване и дисциплина на терена. Другите гарнитури направиха победа , загуба и равен. "Целта на подготовката беше да се осигурят мачове на децата, които през зимната пауза им липсваха.От този уикенд започва и пролетния дял на първенството за всички отбори. Доволен съм от подготовката и се надявам, че ще имаме добри резултати по време на първенството", коментира треньорът Левент Аврамов.

mach

sands

danski

Вирни се горе