Отборът на ОДМВР-Смолян се класира на призовото трето място в Националния конкурс „Пътен полицай на годината 2023”

Отборът на ОДМВР-Смолян се класира на призовото трето място в Националния конкурс „Пътен полицай на годината 2023”

Младши автоконтрольор Георги Карапаунов и младши автоконтрольор Севдалин Шиков с ръководител главен инспектор Николай Тошев се класираха на трето място в „Генералното отборно класиране“.

Достойното представяне на служители от сектор „Пътна полиция“- Смолян в този конкурс е тенденциозно. Те са многократни носители на призовите места в индивидуалните и в отборните състезания през годините.

Националният конкурс „Пътен полицай на годината 2023” се провежда за 29-и път. В надпреварата, която се състоя на 18 ноември в Морската гара в Бургас, сили мериха 29 мъжки и 4 дамски отбора, като по регламент дирекцията-домакин участва с два отбора. Те се състезаваха в дисциплините - “Майсторско управление на автомобил”, “Майсторско управление на мотоциклет”, “Стрелба с пистолет”, “Оказване на първа до лекарска помощ на пострадали при ПТП” и „Теоретичен изпит по специална подготовка“.

Наградите на победителите бяха връчени на официална церемония, на която присъстваха директорът на ГДНП гл. комисар Атанас Илков, началникът на „Пътна полиция“, ГДНП комисар Димитър Мичев, директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Емил Павлов, д-р Надежда Тодоровска от БЧК и Мария Лазарова от ДАБДП.

kupi

polis

Вирни се горе