ОСМОМАРТЕНСКИ ТУРНИР ПО СТРЕЛБА С ПИСТОЛЕТ „МАКАРОВ” В 101-ви АЛПИЙСКИ ПОЛК

ОСМОМАРТЕНСКИ ТУРНИР ПО СТРЕЛБА С ПИСТОЛЕТ „МАКАРОВ”  В 101-ви АЛПИЙСКИ ПОЛК

Вчера, 8 март на войсковото стрелбище на 101-ви алпийски полк се проведе турнир по стрелба с пистолет „ Макаров” по случай Международния ден на жената.

В надпреварата взеха участие 16 отбора - 8 отбора от формированията на 101-ви алпийски полк и 8 отбора от различни институции от град Смолян.

След оспорвана надпревара на първо място се класира отборът на Щаба на 101-ви алпийски полк, втори се класира отборът на 4-та алпийска рота и на трето място отборът на 1-ва алпийска рота.

При институциите от град Смолян първото място взе отборът на Fibank, второто място бе за Областната администрация и третото място НОИ.

В индивидуалното класиране при военнослужещите на трите призови места се класираха капитан Стефани Стоянова; редник Анастасия Димитрова и редник Радостина Иванова.

В индивидуалното класиране при цивилните институции на призовите места се класираха Ивелина Чолакова - Fibank ; Мария Мерджанова – Хронева- Областна администрация и Добринка Глухова - Национален осигурителен институт.

Командирът на полка подполковник Стефан Димов връчи медали и купи на победителите, подари на всички участнички тениски и им благодари за „хубавото слънчево време“ и положените усилия.

polka

otbor

Вирни се горе