Организират турнири по футбол и плуване за празника на Девин

Организират турнири по футбол и плуване за  празника на Девин

Турнири по футбол на малки врати и по плуване организират по случай празника на Девин и минералната вода.

Футболните надпревари са за мъже, като желаещите отбори могат да подават заявки за участие до 10 август, като се запишат при изпълнителния директор на ФК „Девин“, Руси Чаушев или при главния експерт „Образование и култура“ в Община Девин – Лили Чаушева. Срещите ще се проведат на Спортната площадка в кв. "Врътлек" , като програмата с датите и часовете на срещите ще станат ясни, след техническата конференция, която е насрочена за сряда от 17:00 часа в залата на община Девин.

Турнирът по плуване ще се проведе на 12 август, петък от 10:30 часа във Външния басейн на СПА хотел Орфей. Участниците ще бъдат разделени в четири категории, съответно момичета и момчета от I до IV клас, V до VIII клас и от VIII до XII клас, както и жени и мъже над 18 – годишна възраст. Желаещите да участват в турнира по плуване могат да се запишат за надпреварите в общинската администрация в Девин или на място в петък за времето от 09:30 до 10:15 часа.

Организатори на надпреварите са ФК „Девин“, СПА хотел Орфей и Община Девин. Най-добрите ще бъдат отличени с купи, медали и парични награди.

Вирни се горе