Организират безплатни курсове с дихателни техники за медицински лица

Организират безплатни курсове с дихателни техники за медицински лица

В България докторите, здравните работници и като цяло всички служители в сферата на здравеопазването са активно засегнати от пандемията COVID-19. Стресът също, който преживяват те, е при различни и по-трудни условия. Обществото с всеки ден осъзнава значимостта на медицинските екипи и какво се крие в ежедневното им усилие да помагат на хората.

Това, с което ние от Изкуството да живееш, можем да помогнем е като предоставим безплатни онлайн обучения със специални дихателни техники, основани на научни изследвания, повишаващи имунитета и помагащи на здравните работници на първа линия да останат устойчиви на стеса по време на пандемията COVID-19.

Онлайн курсът с дихателните техники на Изкуството да живееш преподава дихателни техники за домашна практиката за освобождаване от ежедневния стрес, подобряване на здравето, концентрацията и паметта, и постигане на вътрешен баланс и мир.

Курсът дава инструменти за справяне с безпокойството, тревогите и страха.

Участниците ще изпитат силата на дихателната техника Сударшан крия и ще се научат как да я практикуват самостоятелно; ще преживеят връзката между емоциите, ума и дишането, силата на медитацията, лесни йога упражнения и как да развият пълния си потенциал в живота.

На здравните работници на първа линия се предлага водещата ни програма, преподавана от сертифицирани инструктори, чиято стандартната такса е 125 лв., но за доктори, медицински сестри и здравни служители предлагаме безплатно.

Курсът се провежда в 3 последователни занятия по 90 минути. СПОДЕЛЕНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ Заради многото смени и дълги нощи, изтощението, до което бях стигнала, ме беше довело до хронична умора и трудни взаимотношения с близките ми. След трите дни на курса почувствах толкова много енергия сякаш съм спала с дни и се освободих от това тягостно напрежение, което беше надвиснало над мен като мрачен облак.

Чувствам се презаредена, щастлива и имаща какво да дам на близките си и своите пациенти.

д-р М. Т.

Работата ми изисква комуникация със стотици пациенти, адекватно взети решения и буквално спасяването на човешки животи – меко казано стресът е огромен! Още на първото занятие усетих облекчение сякаш някой свали товар от плещите ми. На следващия ден на смяна бях много по-ефективен, много по-внимателен и забелязвах много повече детайли в симптомите на моите пациенти. Тези три дни ми върнаха ентусизма да бъда най-добрата версия на себе си – добър лекар, добър баща, добър човек. д-р Й. Ф.

ПРЕДСТОЯЩИ ДАТИ

17 – 19 септември

Петък: 19:00 – 20: 30 ч.

Събота: 11:00 – 12: 30 ч.

Неделя: 11:00 – 12: 30 ч.

ЗАПАЗИ МЯСТОТО СИ ТУК

19 – 21 октомври

Вторник: 19:00 – 20: 30 ч.

Сряда: 19:00 – 20: 30 ч.

Четвъртък: 19:00 – 20: 30 ч.

ЗАПАЗИ МЯСТОТО СИ ТУК: тел. 0896 060 394

Участието и в 3-те последователни дни е задължително за усвояване на техниките за дишане.

Вирни се горе