Официално обръщение към жителите на област Смолян от кандидата за народен представител Михал Камбарев

Официално обръщение към жителите на област Смолян от кандидата за народен представител Михал Камбарев

Уважаеми родопчани,

Ето какво знам със сигурност…

Знам, че сте отвратени от политиката. Превърна се в мръсна дума. Знам и че от сутрин до вечер по медиите виждате само скандали. Разочаровани сте. Знам, че голяма част от Вас си мислят “те всички са едни и същи”. И разбирам защо.

Моля ви за едно - обърнете внимание, че от години насам не е имало толкова сериозна политическа криза. Старите партии не искат да загубят нито местата, които имат, нито паричните потоци, които са си осигурили. Насаждат в главите ви, че “всички са маскари”. Нима нямаше вече да са вкарали някого от нас в затвора, ако имаше реална причина за това? Нима прокуратурата не работи избирателно? Горчивата истина е, че старите партии са пропили системата със своите порочни практики в почти всяко звено на държавния апарат. През годините сме им дали цялата сила, посредством която да ни контролират и ограбват. Истина също е, че за 7 месеца управление на „Продължаваме Промяната“, не успяхме да поправим всичко наслоено през последните 30 години.

Знам, че инфлацията, която ни застигна, прави живота на всички ни труден. Знам, че цените в магазините продължават да са високи и да изпреварват доходите ни. Знам обаче, че в държавата има достатъчно пари, които биха подобрили драстично качеството на живот, ако се насочат към хората. Показахме, че след най-мащабната социална програма с бюджета, който изготвихме и приехме, държавата завърши 2022-ра година с дефицит под 3% и рекорден резерв от 12.9 млрд. лв. Тук идва иронията, че свалиха нашия кабинет „заради лоша финансова политика“. Е, не фалирахме държавата, колкото и да го повтарят! Дори напротив! Повишиха се много от социалните плащания и оставихме сметката пълна догоре. Все пак, това не се беше случвало от 12 години. Малко странно, нали? За съжаление, не ни оставиха да продължим да разпределяме този държавен ресурс към всички граждани, за да облекчим инфлацията в България.

Битката е срещу тези, чието единствено желание е да продължат да прибират държавен ресурс, докато ни лъжат, че пари няма. От другата страна сме ние - обединените млади хора, които не искат да емигрират нито от държавата, нито от родното място. Искаме обаче нормална държава. Пътят за нормализиране минава през пренасочване на държавния ресурс от малко на брой облагодетелствани, към всички български граждани. Ние видяхме и показахме, че пари има. А това със сигурност не съвпада с техните планове.

Не е честно!

Няколко поколения вече 30 години се борят за по-добър живот. Тази битка сега поемаме ние. За да не се борим и ние още 30 години, молим за вашата помощ. Само заедно можем да направим от България държавата, за която всички мечтаем.

Моля ви, излезте и гласувайте, за да не оставяме държавата, бъдещето и мечтите ни в ръцете на същите хора, които ни докараха до тук.

Има как! Заедно!

Ваш кандидат за народен представител,

Михал Камбарев

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ се явява с номер 12 в бюлетината.

Пресцентър „Продължаваме Промяната – Демократична България“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Вирни се горе