Офис за инвестиции отваря в Смолян

Офис за инвестиции отваря в Смолян

Михал Камбарев, кандидат за кмет на Смолян, и екипът му отправят покана към всички смолянчани по повод откриването на новия офис за привличане на инвестиции. То ще се състои утре, на 20-ти октомври, от 12:30 часа на бул. България №57.

“Откриването на този важен проект представлява възможност за всички нас да участваме в развитието на Смолян. Инвестициите са от съществено значение за нашия град и за подобряване на качеството на живот на нашите съграждани. Те създават нови работни места, стимулират икономическия растеж и повишават стандарта на живот.” сподели Камбарев.

Седем години опит и умения на Михал Камбарев са фокусирани в посока привличане на инвестиции. За тези години той успешно подпомага 130 общини по цял свят в привличането на над 8.5 милиарда евро инвестиции, което средно е по около 65 милиона евро на всяка община. Този опит и контакти са ключът към успешното бъдеще на Смолян в този момент.

Заповядайте утре и станете част от този важен момент за Смолян. Нека заедно да работим за инвестиции и нови и по-добре платени работни места.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе