Община Златоград получи награда от Фонд „Флаг“

 Община Златоград получи награда от Фонд „Флаг“

На 30 юни Фонд ФЛАГ отбеляза 15 години от създаването си. На събитието бяха представени резултатите, които в годините го утвърждават като лоялен, търсен и предпочитан механизъм за подпомагане успешната реализация на инфраструктурни проекти и на програмите на местните власти. 240 от 265 общини в България са партньори на Фонда, защото мисията му е да подкрепя българските общини и публичните предприятия в усилията им за модернизация, разширяване на общинската инфраструктура, предоставяне на публични услуги и създаване на устойчиви местни общности.

В категория „Активни кредитополучатели“ бяха отличени малки, средни и големи общини, класирани при оценка на броя реализирани проекти с подкрепата на Фонд ФЛАГ. В първата група награда получи Община Златоград, която е ползвала 22 кредита от ФЛАГ за финансиране на проекти на обща стойност 8 194 104.20 лв.

Наградата за Община #Златоград получи кметът Мирослав Янчев, който изказа огромни благодарности за партньорството, сигурността, подкрепата и отношението, което винаги сме получавали от фонд „Флаг“. Отличието е доказателство за работата на сериозен административен капацитет в Община Златоград, споделиха от организаторите на събитието.

Вирни се горе