Община Баните организира конкурс за детско творчество под надслов "Посланици на здравето и мира"

Община Баните организира конкурс за детско творчество под надслов "Посланици на здравето и мира"

Община Баните организира конкурс за детско творчество под надслов “Посланици на здравето и мира” по повод 7 април- Световен ден на здравето и здравния работник

Благодарение на минералната вода, община Баните е утвърдена дестинация за здравен и лечебен туризъм. Всеки ден сме свидели на благородните усилия, които полагат здравните работници, за опазване и подобряване на здравето на хората, за което искрено им благодарим.

Целта на конкурса е да развие творческото мислене на децата и младежите, да ги запознае с грижите и труда, които здравните служители по цял свят полагат ежедневно, съобщиха от местната администрация.

Отбелязваме Световния ден на здравето и здравния работник с конкурс за детско творчество, можете да участвате с рисунки, пана, макети и други творения на тема “Посланици на здравето и мира”. В конкурса могат да се включат всички деца и ученици от училища и детски градини на територията на община Баните.

За всички участници ще има изненади. Срокът за предаване на творбите е 05.04.2022г.

Изпращайте снимки на творбите си на имейла на община Баните banite@banite.egov.bg , заедно с три имена, възраст, учебно заведение и преподавател. Оригиналите предайте на преподавател от съответното училище или детска градина.

Кметът на община Баните, Павлин Белчев ще награди лично авторите на най-идейните творби. На 7 април, тук на страницата на община Баните ще качим снимки на всички творения, а самите творби ще бъдат подарени на медицинските специалисти и здравни работници, практикуващи на територията на общината.

Вирни се горе