ОБРЪЩЕНИЕ ОТ “ПП-ДБ” КЪМ ЖИТЕЛИТЕ НА СМОЛЯН

ОБРЪЩЕНИЕ ОТ “ПП-ДБ” КЪМ ЖИТЕЛИТЕ НА СМОЛЯН

Уважаеми жители на община Смолян,

Благодарим от сърце и душа на всички наши съграждани, които ни гласуваха доверие!

Благодарим и на всички тези, които не предпочетоха нашата програма и платформа, но излязоха да упражнят правото си на глас!

Обръщаме се към всички вас с няколко искрени послания - плод на нашите разсъдък, убеждения и вяра.

Всеки глас за кандидатите на "Продължаваме Промяната - Демократична България", всяка подкрепа, която сме получили от случаен минувач на Главната улица, от будните жители на кв. Устово, от малкото останали живущи във Вълчан, от притеснените и шепнещи хора, работещи в общинската администрация, от онези изстрадали хора на другия край на близо осемдесеткилометровия обход до село Мугла, от пиещите вода от прастари тръби в кв. Езерово и Дунево задължава нашата отговорност и възпламенява нашата решимост за честно и противно на всякаква корупция управление на общите ни дела.

Убедени сме, че ако искаме да се възродим като общност от достойни, свободни и проспериращи граждани е необходима промяна на духа и модела на управление на общината ни, който бе наложен през последните почти две десетилетия, за което ще работим с всички сили, както сме обещали на нашите избиратели още от началото на битката ни за промяната към по-добро на община Смолян.

Ще продължим в дългосрочен план да работим за пълната промяна в общината като бъдем конструктивна и безкомпромисна опозиция на всяко лошо, вредно, корумпирано и немарливо управление, което не защитава обществения интерес и не допринася за развитието на родния ни край. Ще покажем с работата си в общинския съвет и извън него, че търсим добрите, устойчиви и полезни ходове за нашата община в полето на политическите решения и в полето на всички инициативи и дейности, които ще започнем, за да постигнем нашата цел, която остава да върнем живота в Смолян.

Независимо каква ще е последната воля на смолянчани на предстоящия втори тур всеки трябва да е наясно, че в наше лице ще намери противник на всяка злоупотреба и обикновено нехайство, но и подкрепа за всяка инициатива, която виждаме като полезна и добра.

Уважавайки свободния избор и демократичното право на гражданите в общината да избират сами, вярваме, че на балотажа всеки един от вас, воден от моралните си ценности и очаквания за промяна, ще реши сам дали и за кого ще гласува и ще даде чрез своя независим и свободен вот подкрепата си на този кандидат, който е успял да стигне до него със своите лични, управленски и морални качества и със своята програма и приоритети.

С провелите се избори далеч не свършва нашата борба трудолюбивите, почтени и деятелни хора в общината ни да се организират, за да станат силни и да налагат конструктивен, позитивен и търсещ развитието на общината ни политически дневен ред в нашия общ дом.

Напротив, сега започва!

Решени сме да използваме идните четири години, за да намерим, организираме и сплотим повече достойни смолянчани, като междувременно бъдем коректив на всички порочни явления и в крайна сметка да израснем всички заедно като едно будно и живо гражданско общество.

Здравата къща утре изисква днес да положим здрави основи!

С уважение,

Представители на Коалиция „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА-ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“-СМОЛЯН

МИХАЛ КАМБАРЕВ, народен представител и кандидат за кмет

МИХАИЛ ТОДОРОВ, новоизбран общински съветник

ЕМИЛ КЕЛЕШЕВ, новоизбран общински съветник

ИВАЙЛО ТУРНАЛИЕВ, новоизбран общински съветник

СТОЯН МАРЕВ, новоизбран общински съветник

БОЯН СИМЕОНОВ, новоизбран общински съветник

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър: Продължаваме Промяната

Вирни се горе