ОБРЪЩЕНИЕ на Минчо Симов, кандидат за кмет на Община Смолян

ОБРЪЩЕНИЕ на Минчо Симов, кандидат за кмет на Община Смолян

Уважаеми съграждани,

На финала сме на поредната предизборна кампания. Този път по-различна, защото е кампания за избори на местна власт. Властта, която е близо до гражданите, властта, която има мисията да помага и да подкрепя.

По време на кампанията проведохме десетки срещи, бяхме заедно с много хора, радваха ни пълни зали и неочакван интерес. Уморените от избори наши съграждани предлагаха идеи, търсеха с нас по-добри решения, спореха, подкрепяха. Навсякъде срещахме разбиране и симпатия, за което благодарим.

На прага на изборният ден имаме убеденост, че сме подкрепени, че сме на прав път. Имаме ясни цели и конкретни решения, надяваме се – и подкрепата на гражданите.

Като кандидат за кмет на Община Смолян, заедно с кандидатите за общински съветници от ДПС търся Вашето доверие и за кандидатската листа. Само ЕКИПЪТ от съмишленици може да работи за ангажиментите, които заедно поемаме.

Затова мили хора, моето мотивационно писмо пред вас звучи така:

Това, което ме отличава от останалите кандидати е екипът. Екипът от 30 ДУШИ, застанали с лицата си, с обща цел - да работим за Вас. Най-голямата сила, която притежаваме е свързващото ни звено, и то се казва Движение за Права и Свободи. Именно това звено ни дава многообразния политически инструментариум, с който можем да боравим, за да изпълним поетите от нас ангажименти по несходен начин от всички останали.

Убеден съм, че ни чакат четири динамични години, изпълнени с предизвикателства, в които ще надграждаме над постигнатото. И знам, че ще успеем.

Подкрепете ни с номер 57 !!!

С уважение,

Минчо Симов - кандидат за кмет на Смолян

Движение за права и свободи

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе