ОБРЪЩЕНИЕ на Иван Френкев, кандидат за кмет на Община Смолян от "БСП за БЪЛГАРИЯ"

ОБРЪЩЕНИЕ на Иван Френкев, кандидат за кмет на Община Смолян от "БСП за БЪЛГАРИЯ"

Скъпи жители на Смолян,

Дойде моментът да сложим край на модела на управление на ГЕРБ, да променим общината си, а оттам да променим и това и как живеем.

12 години Смолян е в застой. 12 години слушаме единствено оправдания за тежкия демографски срив в общината. За това, че хората си тръгват оттук, защото нямат работа или ако имат – получават минимални доходи. За това, че няма инвестиции, които да подобрят живота ни. Нищо, че сме в сърцето на Родопите, в красив планински район, запазил автентични български обичаи и история.

Благодаря ви за добрите думи, за мненията, за препоръките, за критиките през този един месец. И не само – благодаря ви за подкрепата досега в работата ни като общински съветници. Защото, вие ни познавате. Знаете как работим в Общинския съвет. Знаете, че не ви предадохме заради нечии интереси, не влязохме в местната „сглобка”, не се отказахме от социалната политика в подкрепа на хората и интересите на Смолян.

Ние, в БСП имаме ясни решения – за това как можем да привлечем инвестиции, които да отворят работни места и повишат доходите. За това как да подкрепим местния бизнес и производства. За това как да управляваме прозрачно и в интерес на жителите на всички населени места на общината, без значение дали това е общинският център или малкото село. За това как общината да бъде по-добър стопанин, да се грижи за пътищата, да оказва социална подкрепа на възрастни, болни и нуждаещи се.

Сега е време да направим този избор. Важен избор, който ще донесе промяна и по-добър живот в Смолян.

Вярвам във вашата подкрепа! С номер 1 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър: БСП - Смолян

Вирни се горе