Обръщение на Емил Хумчев, кандидат за народен представител от Коалиция "БСП за България"

Обръщение на Емил Хумчев, кандидат за народен представител от Коалиция "БСП за България"

Уважаеми жители на област Смолян,

Обръщам се към Вас в последния ден на предизборната кампания, за да Ви благодаря от името на кандидатите на БСП за България за осъществените многобройни срещи, за идеите и предложенията, за вярата, която ни вдъхнахте, че заедно можем да променим България.

В края сме на поредната предизборна кампания, в която се срщнахме с мнозина от Вас. Посетихме всички общини в област Смолян и много села в тях. Сигурен съм, че в неделя в деня на изборите ще гласувате със сърце и душа, за това кой от всички кандидати да Ви представлява в следващото Народно събрание и да защитава Вашите искания за нормален живот в планината!

Кампанията за мен беше много важна и зареждаща, защото съзнавам високата отговрност като кандидат за Народен представител от най-красивата и в същото време най-трудната за живот област в България – Смолянска! Днес повече от всякога имаме нужда от стабилна, разумна и предвидима партия, каквото е БСП, която да изведе страната от кризите и предстоящата трудна зима, с конкретни ангажименти, подготвени хора и готови РАЗУМНИ РЕШЕНИЯ!

Скъпи приятели, направете своя свободен избор без страх и зависимости за бъдещето на Родопите и България!

ЗАЕДНО ЩЕ СЕ СПРАВИМ!

ПОДКРЕПЕТЕ РАЗУМНИТЕ РЕШЕНИЯ С НОМЕР 33!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе