ОБРЪЩЕНИЕ

ОБРЪЩЕНИЕ

Уважаеми жители на област Смолян,

На финала сме на предизборната кампания за представители в българския и европейския парламент. Обиколихме много населени места, срещнахме се с много хора, чухме много въпроси, предложения, поставихте ни много проблеми за чието решаване се ангажирахме. Но за да бъдем максимално ефективни е необходимо да имаме силно представителство в законодателната и изпълнителната власт, силен глас в европарламента.

Времето е показало категорично, че държавата ни се е развивала най - успешно, когато Движението за права и свободи е участвало в управлението на страната.

Защото:

  • За ДПС Националния интерес е над всичко

    • Имаме ясна визия, какво искаме и как да го постигнем

    • Представителите на ДПС в управлението са компетентни, с визия и решимост за постигане на приоритетите.

В последните месеци по инициатива и с подкрепата на ДПС се осигуриха средства за реализация на важни общински проекти. Чрез тези проекти ще се решат важни за обществеността проблеми.

От избора, който всички ще направим в неделя зависи как ще продължи да се развива България. Дали ще продължи политическата нестабилност или ще се състави управленско мнозинство с ясна визия и приоритети за да се решават съществените за хората проблеми.

Необходими са спешни мерки за решаване на демографската криза, създаване на благоприятна инвестиционна среда, която да доведе до повече работни места, високи доходи, подобряване на здравните услуги и образованието.

Кандидатите на Движение за права и свободи за национален и европейски парламент са компетентни, опитни и честни хора, за които грижата за обикновения човек е изключителен приоритет.

Ето защо апелираме да дадете своята подкрепа за тях с номер 28 в интегралните бюлетини за двата избора.

Нека бъдем заедно в изборите! Със сигурност ще бъдем заедно и след това!

Подкрепете нашите кандидати за една по сигурна и просперираща България и една по солидарна, сигурна и устойчива Европа!

д-р Румен Пехливанов - Председател на областен съвет на ДПС

арх. Шебан Билянов - Председател на младежки областен съвет на ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе