Областният управител Захари Сираков откри Коледния базар в атриума на администрацията в Смолян

Областният управител Захари Сираков откри Коледния базар в атриума на администрацията в Смолян

Областният управител Захари Сираков и заместникът му Зарко Маринов поздравиха земеделските стопани, преработвателите на земеделска продукция и занаятчиите от региона, които представят продуктите си.

Сираков отбеляза, че провеждането на Коледен базар в Областна администрация Смолян се утвърждава като една прекрасна традиция, която повдига празничния дух в сградата и дава възможност на всички ни да се докоснем и да си закупим земеделска продукция от производителите, а сред красивите творения на местните занаятчии можем да изберем оригинални подаръци за семействата и приятелите си. Областният управител пожела на участниците в базара здраве, плодородна и ползотворна 2024-та година.

Коледният базар в атриума на Областна администрация Смолян ще се проведе в периода от 11 до 15 декември. В него участват земеделски стопани, преработватели на земеделска продукция и занаятчии от област Смолян. Посетителите и гостите могат да си закупят висококачествени млечни продукти, плодове и зеленчуци, мед и пчелни продукти, сладка от горски и домашни плодове, лечебни билки, многообразни занаятчийски произведения, оригинална коледна украса, картини.

Празниците се изразяват в споделените радостни моменти, изживените положителни емоции, проявените добронамереност и състрадателност! Приканваме всеки, който има желание и възможност, да се включи в благотворителната кауза и да дари средства за деца и младежи в нужда. За целта на Коледния базар има поставена кутия за дарения.

bazar

Alxt

obl

Altext

horata

Вирни се горе