Областният управител Захари Сираков беше официален гост на Празничния концерт 45 години - „Слънчеви мечти“

 Областният управител Захари Сираков беше официален гост на Празничния концерт 45 години - „Слънчеви мечти“

Областният управител Захари Сираков поздрави директора на ДГ „Слънце“-гр.Смолян Деляна Щерева, бивши и настоящи учители и служители, родителите, децата и гостите на Празничния концерт 45 години - „Слънчеви мечти“, който се проведе в зала 1 на РДТ „Николай Хайтов“. Сираков изрази своите благодарности и признателност за високия професионализъм, всеотдайността и обичта, които влагат в работата си.

„Приемете моите най-искрени поздравления по случай 45-тия рожден ден на ДГ „Слънце“–гр.Смолян! Пожелавам ви да бъдете здрави, ежедневието ви да бъде изпълнено с весели игри и детски смях, както и да имате много поводи за гордост от постиженията и успехите на вашите възпитаници!“, пожела областният управител.

С богата програма, представена от всички групи на ДГ „Слънце“–гр.Смолян, децата и учителите зарадваха публиката и изпълниха с гордост родителите в залата. Празничният концерт 45 години - „Слънчеви мечти“ уважиха областният управител на област Смолян Захари Сираков, секретарят на община Смолян Момчил Николов, началникът на РУО-Смолян Никола Запрянов, бивши и настоящи служители, учители, възпитаници на Детската градина, както и техни приятели и роднини.

Вирни се горе