Областният управител Стефан Сабрутев зарадва хора в неравностойно положение и нужда за Великден!

Областният управител Стефан Сабрутев зарадва хора в неравностойно положение и нужда за Великден!

В навечерието на най-светлия християнски празник Възкресение Христово, областният управител Стефан Сабрутев зарадва хора в неравностойно положение от Община Смолян с празнични пакети и козунаци. Той дари 200 пакета с хранителни продукти за празника на потребители на социални услуги и миряни дошли на празнична литургия в църквата в кв. Райково. Сабрутев раздаде и 400 козунака на всички членове на Съюза на инвалидите в община Смолян. Пакетите съдържат продукти от първа необходимост, които са изцяло местно производство и са закупени с лични средства на областният управител.

paket

jenata

Част от хората получиха празничните пакети лично от Стефан Сабрутев, с поздрав и пожелания за хубави празнични дни. „В дните преди Христовото Възкресение е време да отворим сърцата си за доброто, за милосърдието, за взаимопомощта. Това е времето, в което отново ще се съберем с близките си, ще празнуваме, ще се радваме на богати трапези. Не бива обаче да забравяме и тези наши съграждани, които са в нужда. Да им подадем ръка, да ги зарадваме, макар и с малко, но от цялото си сърце. Мисля, че е дошло време да бъдем единни като общество, да си помагаме, да сме съпричастни към чуждото страдание и трудни моменти“, каза Сабрутев.

На всички родопчани областният управител пожела здрави, светли и благословени празници. „Нека с благодатния огън на Великден внесем в домовете си вярата, надеждата и любовта, които да ни топлят и правят по-добри и всеотдайни едни към други“, добави още Стефан Сабрутев.

milko

baba

Честито Възкресение Христово!

Вирни се горе