Областният управител проведе опознавателна среща с ръководителите на териториални структури на централната изпълнителна власт

Областният управител проведе опознавателна среща с ръководителите на териториални структури на централната изпълнителна власт

Областният управител на област Смолян Захари Сираков и заместник областният управител Зарко Маринов се срещнаха с директори на областни дирекции и държавни структури.

Срещата, инициирана от областния управител Захари Сираков, бе с опознавателна цел с оглед по-доброто сътрудничество между съответните дирекции на територията на област Смолян.

Сираков представи накратко новия политически кабинет като декларира един от своите приоритети в работата - прозрачност и пряк контакт с хората и институциите.

В събитието взеха участие представители на 40 регионални институции от областта. Всеки един от ръководителите представи информация за текущата дейност на поверената му институция.

Областният управител бе запознат с най-неотложните задачи, които предстоят в близките седмици.

В изказванията бе подчертано, че взаимодействието с Областния управител е на много добро ниво и винаги има бърз и адекватен отговор при решаване на поставените проблеми.

Областният управител заяви, че основен акцент в работата му ще бъде ускоряването на социално-икономическото развитие на областта. Започвам работа с протегната ръка към всички институции и към местната власт, в интерес на доброто на хората от региона, каза Захари Сираков.

В края на работната среща Областният управител благодари на всички за участието им в срещата и обяви, че те ще станат регулярни.

Вирни се горе