Областният управител присъства на тържествения концерт по случай 170-годишния юбилей на СУ“АНТИМ Ι“ и 65 години гимназиален етап в Златоград

Областният управител присъства на тържествения концерт по случай 170-годишния юбилей на СУ“АНТИМ Ι“ и 65 години гимназиален етап в Златоград

Областният управител Емил Хумчев присъства на тържествения юбилеен концерт „Властелини на времето“ по случай отбелязването на 170-годишния юбилей на СУ“АНТИМ Ι“ и 65 години гимназиален етап в #Златоград. Той поднесе приветствие към всички бивши и настоящи преподаватели и възпитаници на училището.

"Такива годишнини винаги са повод за гордост от постигнатото и дават устрем за бъдещо развитие! СУ“АНТИМ Ι“ е носител на духовността и традициите в областта на образованието в Златоград и авторитетно образователно средище, което допринася за обогатяване на просветно-културните традиции в нашия край. Неговите ученици се реализират успешно във всички висши учебни заведения, благодарение на стабилната подготовка от квалифицираните преподаватели. Учебното заведение дава и днес възможност за развитие на младите хора, а техните успехи са доказателство за достойното място, което заема знанието в сърцата на родопчани!

Скъпи Антимовци, гордейте се с постигнатото и гледайте смело напред в бъдещето! Помнете, че училищната история се съгражда с успехите на бивши и настоящи талантливи възпитаници, които вече са заели своето достойно място в обществения и културен живот!", каза в приветствието си областният управител на Смолян.

Той изказа искрена благодарност за приноса на всички настоящи и бивши учители за високото научно и културно развитие на златоградчанси и пожела на всички здраве, творчески устрем и бъдеща ползотворна работа.

Вирни се горе