Областният управител Недялко Славов беше гост на младежите от Сдружение „YIYD“ в Смолян

Областният управител Недялко Славов беше гост на младежите от Сдружение „YIYD“ в Смолян

Областният управител Недялко Славов и заместник-кметът Марин Захариев днес посетиха младежите от Сдружение „Млади изследователи за младежко развитие„ („Young Improvers for Youth Development – YIYD“), чиито център се помещава в сградата на Община Смолян. Славов благодари за поканата и отбеляза, че отдава голяма важност на това, което ще споделят те. С присъствието си, Областният управител, като представител на държавната власт, и заместник-кметът, като представител на местната власт, дадоха знак, че са готови да работят в по-тесни контакти с младежките организации в града и региона. Славов благодари на Сдружението за активността им и оцени високо усилията, които полагат да се развива младежта, като общност, а не всеки един по отделно да търси собствения си успех.

Във връзка с проведеното в Центъра от Leader Academy обучение на тема „Изживей мечтите си“, Областният управител Недялко Славов и заместник-кметът Марин Захариев споделиха какви са били мечтите и стремежите им в младежка възраст, възможностите за реализация, които са имали, както и изборите, пред които са били изправени и които са взели.

Сдружение "Млади изследователи за младежко развитие„ („Young Improvers for Youth Development – YIYD“) е неправителствена организация, спомагаща развитието на младите хора, извършваща различни обществени дейности с благотворителна, образователна и други цели за израстването на младите хора, като мислещи, отговорни граждани, преследващи мечтите си.

Днес в Центъра на YIYD се проведе обучение за преследването на мечтите и собствения избор. Лекторите са от Leader Academy, чиято мисия е да обедини младежи от различни култури и националности, да им предостави продуктивна и креативна среда за развитие, в която да развиват ключови компетентности за успех и чрез индивидуално отношение да постигат по-висока степен на себепознание и изграждане на критично мислене и стратегия за успех.

Вирни се горе