Областната организация на БЧК – Смолян получи дарение от управител на шивашка фирма от Мадан

Областната организация на БЧК – Смолян получи дарение от управител на шивашка фирма от Мадан

Областната организация на БЧК – Смолян получи дарение от управителят на шивашка фирма от Мадан инж. Георги Кенов,съобщи директора но ОС на БЧК – Смолян Мария Делева . Дарението от 29 артикула, нови дрехи, на обща стойност 140 918,00 лв. ще бъде разпределено за 400 деца от социално уязвими семейства /деца сираци, деца на самотни родители, деца на безработни родители и деца на родители с увреждания/ от десетте общини на Смолянска област. В пакети всяко дете ще получи: яке, риза, панталон, пола.

Живеем в трудни времена – икономическа и социална криза, но и времена на преоценка на ценностите. Областното ръководство е щастливо, че в навечерието на Коледните и Новогодишните празници, благодарение на щедростта на дарител като инж.Георги Кенов, ще може да зарадва стотиците подали молби за подпомагане от БЧК.

В такива времена е важно благотворителността да е верую и начин на живот на хората от бизнеса, с чиято помощ откликваме на потребностите на стотици уязвими. Организацията ни е гарант пред дарителите, че техния жест ще стигне до нуждаещите се от помощ и подкрепа хора.

На 9 декември 2010г. /четвъртък/ в 16,00 часа в секретариата на БЧК – Смолян, ръководството на Областната организация ще връчи благодарствен адрес на дарителя.

Вирни се горе