Някои политици нямат срам!

Някои политици нямат срам!

В хода на предизборната кампания, различните политически формации обстрелват избирателите с всевъзможни твърдения. Някои от тях обаче преминават границите на достойното, според представителите на обединението „Продължаваме Промяната – Демократична България“ в област Смолян.

„Политиката си е политика, но и достойнството си е достойнство!“, казва водачът на листата на формацията в Смолян Михал Камбарев. Той подчертава, че опонентите на местна почва се опитват да спечелят избирателите на своя страна, посредством всяване на чувство за вина.

„Някои политици нямат срам да говорят на пенсионерите, че заради увеличените им пенсии, техните деца щели да връщат заеми. Нямат срам да насаждат чувство на вина у хора, които цял живот са работили и накрая получават недостойни пенсии. Нямат срам да се отнасят така с бабите и дядовците ни!“, заявява Камбарев.

Водачът на листата на обединението апелира към гражданите да се запознаят с фактите, а не да вярват на голи изявления на политици със спорни морални ценности. Един от най-лесно измеримите показатели за финансовото състояние на държавата е именно общата ни задлъжнялост, която по време на кабинета „Петков“ спада с около 1 млрд. лв. Подобни данни са публично достъпни и могат да се открият на сайта на Министерство на финансите - https://www.minfin.bg/.

Той спомена още, че неговото съобщение най-вероятно няма да достигне до бабите и дядовците ни, но се надява да достигне до всички млади хора, които ще разговарят със своите близки.

„Кажете им, че увеличението на техните пенсии НЕ ви “загробва” в заеми! Кажете им, че и в момента пенсиите им не са това, което трябва да получават, но всичко, което получават си е тяхно! Те са си го изработили! Кажете им да не вярват на приказки от улицата, а на официални документи! Кажете им, че за да преминем по-бързо през времената на политици, със спорни ценности, и да изградим бъдеще, в което младите искаме да живеем, имаме нужда от тяхната подкрепа на втори април!“ добави Камбарев.

#ИмаКак да живеем в нормална България!

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ се явява с номер 12 в бюлетината.

Пресцентър „Продължаваме Промяната – Демократична България“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Вирни се горе