„Новото време“ открива кампанията си с дискусия за Смолян

„Новото време“ открива кампанията си с дискусия за Смолян

Коалиция „Новото време“, в която влизат лица, познати от КРОС, както и авторитетни и доказали се лекари, юристи, представители на бизнеса и общественици, открива предизборната си кампания с дискусия „Перспективи и предизвикателства пред Смолян“.

На специално събитие от 18:00 ч на 29.09.2023 г. в Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“ коалицията ще представи кандидата си за кмет на община Смолян – Димитър Кацаров, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства. За кмет на кметство за трети мандат е издигната Сийка Суркова, която има два успешни мандата в с. Момчиловци, както и Севдалин Медов, кандидат за кмет на с. Градът, също с дългогодишен управленски опит.

mitko

След официалното представяне на листите, коалиция „Новото време“ планира дискусия за перспективите, предизвикателствата и решенията за Смолян - желаното място за живот и развитие. Очаква се в дискусията да се включат представители на бизнеса, обществения и социален живот, както и млади хора. Дискусията е отворена и за мнения от присъстващите на събитието.

Вече е ясен и номерът, с който коалиция „Новото време“ ще се яви на местните избори. В бюлетините те ще бъдат с номер 68.

Вирни се горе