Новогодишна томбола от DANIEL AUTO

Новогодишна томбола от  DANIEL AUTO

НЕУСТОИМО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ DANIEL AUTO !!!

Altt

ХАРЕСВАЛИ ВИ ТОЗИ ПРЕКРАСЕН СКУТЕР ?!

skut

Той може да бъде Ваш. Трябва да направите само две неща – покупки на стойност 50 лв. от нашия магазин и да участвате в новогодишната томбола за Kymco Agility 50. Регистриран и готов да му се радва новият собственик.

Убедени сме, че през зимния сезон това, което закупите от нас ще бъде полезно за Вашия автомобил. Предлагаме огромно разнообразие от Авто и Мото аксесоари и Козметика. При нас може да намерите цялостно зимно оборудване - вериги,течности,антифриз,препарати против замръзване и всичко нужно за удобството по време на пътуване. За всеки клиент ще намерим точния артикул и ще получи специално внимание от нас!

И още едно удобство за нашите клиенти, защото сте ни специални. Предлагаме безплатна доставка за гр.Смолян при поръчка от daniel-auto.com или на 0878565646.

Може да ни посетите и в магазина на адрес: гр.Смолян, село Влахово

tat

Участвайте в томболата до 31 декември 2023г. до 12 часа, а в 15.00 часа ще изтеглим късметлията, който ще си тръгне от нашия магазин с прекрасен новогодишен подарък Kymco Agility 50. Тегленето на печелившия ще може да се наблюдава в магазина и на живо във фейсбук.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

ИМАТЕ ОЩЕ ВРЕМЕ ДА УЧАСТВАТЕ В НОВОГОДИШНАТА ТОМБОЛА ЗА ТОЗИ ПРЕКРАСЕН СКУТЕР!

Вирни се горе