Ново устройство позволява максимално Wi-Fi покритие

Ново устройство позволява максимално Wi-Fi покритие

ZyXEL Communications представи новото устройство WRE2205 Wireless N300 Range Extender, чрез което се увеличава обхвата на безжичната връзка за домашните потребители. След включване на устройството в електрическата мрежа се осигурява пълно безжично интернет покритие във всички точки от дома.

Съвместимо с безжичните стандарти 802.11b/g/n, новото устройство WRE2205 може да бъде в ролята на безжичен приемник на сигнал или ретранслатор със скорост на трансфер до 300Mbps при предаване и приемане. Това позволява на потребителите да използват безпроблемно видео стрийминг, онлайн игри и сърфиране в интернет от мобилни устройства като смартфони, таблети и лаптопи навсякъде у дома.

Компактният дизайн с възможност за монтиране на стена го прави ненатрапчив в интериора, а лесната настройка и WPS (Wi-Fi Protected Setup) бутон позволяват на потребителите да го активират и мигновено да се свържат с точката за достъп.

LED индикатор върху панела показва силата на безжичния сигнал и помага на потребителите да идентифицират правилните места за инсталиране на WRE2205 за постигане на оптимално Wi-Fi покритие. С безжичния WRE2205 домашните потребители елиминират преплетените кабели за интернет свързаност у дома.

За опазване на околната среда, ZyXEL помага на домашните потребители да внедряват енергийно ефективни системи чрез използване на много функционалности за пестене на енергия, включително възможност за изключване на устройството, когато не се използва, с което се намалява потреблението на енергия.

Допълнителна информация за WRE2205 може да се намери на www.zyxel.bg, от дистрибуторите или от представителството на ZyXEL в България.

Вирни се горе